2010. május 4., kedd

Benik Balázs

Sziasztok!

Először is le kell szögeznem valamit: a rali és a tereprali között az az egyik nagy különbség, hogy mivel utóbbiban titkos az útvonal. Így azután nem kellett az elmúlt hét végét pályabejárással töltenem, mint annak idején a raliban, és el tudtunk menni egy kicsit a családdal kikapcsolódni.
Őszinte vagyok: ebben az évben még nem bánom, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül lehet kevesebbet foglalkozni ezekkel a dolgokkal – mert így legalább több idő marad a munkára, amiből mostanság van bőven és természetesen a családra.
A kisfiam nemrég kezdett el járni, most minden körülötte forog, viszem magammal kocsikázni, amit persze ő hihetetlenül imád – mindent teker, ami a kezébe akad, kormányt, váltót, mindent... Szóval jó volt a hétvégén egy kis időt a családdal tölteni, ez a hét már úgyis a kapuvári versenyről szól.
Valamelyik nap lehetőségünk lesz egy hosszabb tesztre, amit már nagyon várok, csakúgy, mint a versenyt, amely ismét egy újdonsággal szolgál számunkra. A kis csapatunkban üdvözölhetjük ugyanis Talmácsi Gábort.
Ami engem illet, nagyon örülök, hogy egy világbajnokot tudhatunk a Right Guard-csapat soraiban, megtiszteltetés együtt versenyezni. Az igazság az, hogy mi nagyjából együtt kezdtük a pályafutásunkat, úgyhogy egészen kicsi gyerekkorunk óta ismerjük egymást. Azóta ha nem is sűrűn találkozunk (hiszen ő rengeteget van külföldön), de tartjuk a kapcsolatot, úgyhogy afelől nincs kétségem, hogy jó hangulat lesz a csapaton belül.
Főleg, hogy hozzám hasonlóan neki sincs túl sok tapasztalata a terepralival, nekem van egy versenyem, ő tesztelt, úgyhogy biztos lesz harc. Persze, azt nem hinném, hogy egymást fogjuk nézegetni, hiszen nem a kettőnk közötti csata a lényeg, inkább arra törekszünk majd én is meg ő is, hogy a lehető legjobb pozícióban végezzünk az összetettben.
Bízom benne, hogy a csapatunknak szerencsés hétvégéje lesz, és mindannyian gondmentesen célba érünk – ha ez sikerül, már nagyon nagy panaszra nem lehet okunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése